Suntem dedicati cresterii responsabile si sustenabile a activitatii, pentru a creste valoarea clientilor, a companiei si a economiei in general.

DR RALF SPETH CEO, JAGUAR LAND ROVER

 • IMPACTUL DURATEI DE EXPLOATARE

  Pentru a reduce impactul general asupra mediului al produselor si operatiilor noastre, utilizam evaluarea duratei de exploatare, in vederea corelarii cu actiunile viitoare de cercetare si dezvoltare a produselor.

 • TRATAREA DESEURILOR CA RESURSE VALOROASE

  Prioritatile noastre sunt reducerea deseurilor si a utilizarii apei. Apreciem tot mai mult valoarea resurselor noastre, prin cautarea de modalitati inovatoare de reutilizare si reciclare a acestora.

 • REDUCEREA EMISIILOR DE BIOXID DE CARBON

  Cautam mereu modalitati de reducere a emisiilor de bioxid de carbon, iar obiectivul nostru este reducerea cu 30% a emisiilor din procesul de productie, pana in 2020.

 • CREAREA DE OPORTUNITATI PENTRU 12 MILIOANE DE OAMENI

  Sustinem comunitatile la nivel local si global, prin intermediul proiectelor din domeniile umanitar si sanitar, educatie, design, tehnologie si profesionisti, mediu si conservare, existente in programul nostru global de responsabilitate sociala a corporatiei pentru 2020.

RESPONSABILITATEA FATA DE MEDIU

RESPONSABILITATEA FATA DE MEDIU

REDUCEREA EMISIILORCum fabricati mai multe vehicule si reduceti in acelasi timp emisiile de noxe? Este o preocupare continua, la care raspundem prin modificarea tuturor aspectelor, de la procesele de productie si logistica, la investitii de miliarde in produse si fabrici noi, cercetare si dezvoltare. Aflati mai multe despre raportul privind sustenabilitatea.

RESPONSABILITATEA FATA DE MEDIU

RESPONSABILITATEA FATA DE MEDIU

PRODUCTIE SUSTENABILA


Pe langa dezvoltarea unor activitati de productie sustenabile in lume si asigurarea indeplinirii de catre fabricile noastre a celor mai inalte standarde la nivel global, adoptam o abordare complet noua, pentru maximizarea eficientei si minimizarea deseurilor. De asemenea, am facut demersuri importante in vedere reducerii consumului de apa si de energie electrica, precum si a haldelor cu deseuri.

RESPONSABILITATEA FATA DE MEDIU

RESPONSABILITATEA FATA DE MEDIU

REDUCEREA IMPACTULUI EMISIILOR

Am redus cu 100% impactul emisiilor din procesul de productie si finantam emisiile de carbon prin investitii in proiecte locale in toata lumea. De exemplu, am finantat distributia de filtre de apa LifeStraw catre mai mult de 1.200.000 de persoane din Kenya, iar acestea nu mai trebuie sa fiarba apa pentru a putea fi buna de baut.

RESPONSABILITATE SOCIALA

RESPONSABILITATE SOCIALA

INSPIRAM VIITORII INGINERI


Suntem constienti ca trebuie sa asiguram generatiei viitoare de ingineri mijloacele si aptitudinile necesare pentru a genera un nou val de inovatii. Pana acum mai mult de 200.000 de copii s-au inscris in programul nostru Inspiram viitorii ingineri. De asemenea, oferim ocazia tinerilor talentati sa participe la programele noastre de ucenicie.

AFLATI MAI MULTE

RESPONSABILITATE SOCIALA

RESPONSABILITATE SOCIALA

PROGRAMUL DE UCENICIE


Programul nostru binecunoscut de ucenicie atrage multi tineri in domeniile designului, ingineriei si tehnologiei auto. Ucenicii castiga experienta si pot fi recompensati cu oportunitati de cariera in lumea intreaga. Oferim in fiecare an posturi unui numar mare de tineri.

AFLATI MAI MULTE

RESPONSABILITATE SOCIALA

RESPONSABILITATE SOCIALA

ACCESUL LA PERSOANELE AFLATE IN DIFICULTATE


Land Rover colaboreaza cu societatile de Cruce Rosie din lumea intreaga, in cadrul unor proiecte precum pregatirea pentru dezastre, pentru a ajuta persoanele in perioade dificile din punct de vedere economic. De exemplu, Land Rover colaboreaza cu societatea de Cruce Rosie din Marea Britanie pentru a acorda ajutor practic, de fiecare zi, persoanelor vulnerabile care locuiesc singure in comunitati izolate si care intampina mari dificultati, mai ales dupa o internare in spital.

AFLATI MAI MULTE

RESPONSABILITATE SOCIALA

RESPONSABILITATE SOCIALA

GARDURI DE PROTECTIE IMPOTRIVA LEILOR


Boma este un gard fabricat din materiale disponibile local si utilizate pentru a proteja oamenii si animalele domestice impotriva leilor si a altor pradatori, astfel incat leii sa nu mai fie vanati de pastori. Colaboram cu fundatia Born Free pentru a construi garduri in parcul national Amboseli din Kenia, protejand 2.500 de oameni si 32.500 de animale.

AFLATI MAI MULTE

PARTENERII NOSTRI

 • FEDERATIA INTERNATIONALA A CRUCII ROSII SI SEMILUNA ROSIE
 • FUNDATIA BORN FREE
 • SOCIETATEA REGALA DE GEOGRAFIE (CU IBG)