CALATORIA IMPOSIBILA

Un Land Rover transforma in realitate o expeditie aproape imposibila. Urmariti provocarile primei expeditii intercontinentale din 1955, de la Londra la Singapore.

TEHNOLOGIA NOASTRA

SETARE PERFECTA

SETARE PERFECTA

Sistemul Terrain Response® monitorizeaza conditiile de deplasare si optimizeaza automat setarile vehiculului, in functie de suprafata de deplasare. Astfel, acum stiti de ce automobilul se comporta atat de sigur.

STRUCTURA USOARA

STRUCTURA USOARA

Rigiditatea nu se obtine neaparat prin greutate. Suntem deschizatori de drumuri in productia de automobile mai eficiente, cu o caroserie din aluminiu, deoarece credem ca ideile stralucite sunt intotdeauna cele mai durabile.

HABITACLU ELEGANT

HABITACLU ELEGANT

Land Rover a fost intotdeauna sinonim cu explorarea, insa suntem foarte atenti si la modul in care tratam interiorul. Folosim cele mai fine materiale naturale si cei mai buni specialisti.

COMPARTIMENT MOTOR

COMPARTIMENT MOTOR

Motoarele noastre sunt rezultatul cerintelor clientilor. Sub capota unui Land Rover puteti observa tehnologia care propulseaza toate automobilele noastre.

EXPLORATORI VIRTUALI

 EXPLORATORI VIRTUALI

Imaginile noastre 3D si realitatea virtuala permit designerilor sa vizualizeze vehiculele cu mult inainte de fabricarea acestora.

VIITORUL NOSTRU

HEAD UP DISPLAY

HEAD UP DISPLAY

Head Up Display proiecteaza informatii-cheie pe parbriz. Acesta permite soferului sa vada detalii relevante mai rapid, fara sa isi abata atentia de la drum. Datele oferite prin HUD includ viteza masinii, treapta de viteza selectata, informatii despre cruise-control si indicatii ale sistemului de navigatie prin satelit, precum si Traffic-Sign Recognition.

TOTUL LA VEDERE

TOTUL LA VEDERE

Va prezentam capota transparenta. O inovatie destinata celor inzestrati cu spirit tehnic? Aceasta inovatie asigura o vizibilitate imbunatatita.

TEHNOLOGIA VIITORULUI TOT MAI APROAPE

TEHNOLOGIA VIITORULUI TOT MAI APROAPE

Telecomanda este numai un indiciu al modulul in care ne implicam in tehnologia auto a viitorului. Asa cum o demonstreaza conceptul Discovery Vision, suntem deschizatori de drumuri.

GASESTE DRUMUL CORECT

GASESTE DRUMUL CORECT

Farurile dotate cu o tehnologie avansata de analiza a terenului nu doar ilumineze, ci calculeaza cea mai buna ruta posibila si antreneaza sistemul Terrain Response ™ pentru a traversa obstacolele cu usurinta, indiferent de cat de accidentat este terenul.